Koszyk  

Brak produktów

Wysyłka 0,00 zł
Całkowity 0,00 zł

Koszyk Logowanie

Nowości

Brak nowych produktów na tę chwilę




eBiuletyn-Newsletter

ZAMBROZA (Zambroza) - owocowy napój o silnym działaniu przeciwutleniającym i odżywczym

ZAMBROZA (Zambroza) - owocowy napój o silnym działaniu przeciwutleniającym i odżywczym

Zambroza 

Zawiera mieszaninę skoncentrowanych wyciągów owocowych (malina właściwa, winorośl właściwa, winorośl lisia, borówka wysoka), sproszkowany mangostan właściwy Garcinia mangostana oraz wyciągi z czerwonych winogron, kolcowoju zwyczajnego, zielonej herbaty i jabłek.

ZOSTAŃ KLIENTEM VIP, KLIKNIJ TUTAJ, ZAREJESTRUJ SIĘ I KUPUJ 30% TANIEJ  

Dowiedz się więcej >>>

Więcej szczegółów


104,00 zł brutto

4104

Ostatnie egzemplarze!

ZAMBROZA to napój zawierający skoncentrowane wyciągi z różnych owoców jagodowych. Składniki owoców wpływają korzystnie na utrzymanie zdrowia i energii życiowej. Napój nie zawiera sztucznych środków barwiących, słodzących ani aromatyzujących. 

 

Zambroza zawiera składniki bogate w bioflawonoidy i przeciwutleniacze. Bioflawonoidy wspomagają wchłanianie witaminy C, podnoszą kondycję naczyń włosowatych oraz biorą udział w tworzeniu kolagenu. Ponadto wspierają układ odpornościowy organizmu. Przeciwutleniacze przeciwdziałają szkodliwemu działaniu wolnych rodników i wpływają korzystnie na każdy organ i układ w organizmie człowieka. Jednym z najważniejszych składników Zambrozy jest mangostan, owoc występujący we wschodnich krajach tropikalnych między innymi w Tajlandii. Owoc mangostanu to najlepsze znane źródło związków zwanych ksantonami, które silnie wspierają układ odpornościowy i sercowo-naczyniowy. 


Przeprowadzone ostatnio przez Brunswick Laboratories niezależne badanie wiodących napojów zawierających przeciwutleniacze potwierdziło, że Zambroza posiada najwyższą zawartość ORAC pośród testowanych produktów, wygrywając z konkurencyjnymi napojami w stosunku 2:1. Brunswick Labs przyznało produktowi Zambroza świadectwo potwierdzające jego wyjątkową jakość. Laboratorium Brunswick Laboratories przeprowadza badania nie tylko w zakresie ORAC. Mierzy także zawartość HORAC, fenoli, bioflawonoidów i ksantonów. Ksantony zwracają na siebie uwagę badaczy i naukowców, którzy odkrywają, że związki te wspierają układ immunologiczny, strukturalny oraz trawienny organizmu, a także wywierają pozytywny wpływ na mózg i skórę. 

 

Może pozytywnie wpływać na:

 - poprawę kondycji systemu immunologicznego

 - poprzez działanie przeciwutleniajace - wspieranie organizmu  w walce z wolnymi rodnikami

 - wspomaganie układu sercowo-naczyniowego 

 - zwiększenie energii 

 - wspieranie pracy układu pokarmowego 


SKŁAD 

  Zawartość składników w 15 ml

  Mieszanina skoncentrowanych wyciągów owocowych (Malinawłaściwa, Winorośl właściwa, Winorośl lisia,   Borówka wysoka) 3207 mg

  Sproszkowany Mangostan właściwy (Garcinia mangostana) 380 mg

  Wyciąg ze skórek czerwonych winogron (Vitis vinifera) 103 mg

  Wyciąg z owocni Mangostanu właściwego (Garcinia mangostana) 33 mg,

  Wyciąg z Rokitnika zwyczajnego (Hippophae rhamnoides) 15 mg

  Wyciąg z owocu Kolcowoju zwyczajnego (Lycium barbarum) 15 mg

  Wyciąg z pestek czerwonych winogron (Vitis vinifera) 3 mg,

  Wyciąg z zielonej herbaty (Camellia sinensis) 3 mg

  Wyciąg z jabłek (Malus domestica) 3 mg 


  Inne składniki: woda oczyszczona, benzoesan sodu (konserwant). 

 

SPOSÓB UŻYCIA

  15 ml (1 łyżka stołowa) dziennie. Można przyjmować dodatkową łyżkę, jeżeli zachodzi potrzeba. Sok można dodać do wody lub innych napojów. Zamieszać przed użyciem. 

 

ZAWARTOŚĆ: 476 ml 

 

PRZECIWWSKAZANIA

  Indywidualna nietolerancja składników preparatu.

 

WARUNKI PRZECHOWYWANIA

  Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temp. poniżej 15 st.C, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Po otwarciu przechowywać w lodówce.  


Uwaga: nie stosować produktu gdy opakowanie jest uszkodzone. 


Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

 

Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety.

 

Ze względu na użycie w procesie produkcji naturalnych składników dopuszczalne są niewielkie różnice w kolorze różnych partii tego samego produktu.